Trouwen

“De mooiste dag van jullie leven, dat gevoel elke keer weer kunnen herbeleven, dat is waar ik voor sta in mijn trouwreportages.”

Natascha in 3 kernwoorden; Registerend, Gevoelsmens, Nieuwsgierig. (Uiteraard ook creatief, maar ja, welke fotograaf is dat nou niet 😉 )

Ik registreer al jullie mooie momenten en omdat ik van nature erg nieuwsgierig ben heb ik de ogen niet in mijn broekzak zitten, mij ontgaat dus helemaal niks.  Ik heb oog voor detail en momenten waar jullie als bruidspaar geen tijd voor hebben gedurende de dag, mooie liefdevolle momenten die zeker niet mogen ontbreken in jullie trouwreportage. Ook daar komt mijn gevoel weer erg goed van pas. Ik hou van de liefde en het vieren ervan, elke bruiloft is weer een feest te mogen fotograferen. Met mijn tomeloze enthousiasme en energie kom ik graag jullie mooie dag vastleggen.

Ik werk met professioneel apparatuur van Nikon en heb altijd een 2e camera bij de hand en de beschikking over meerdere soorten objectieven. Voor informatie en prijzen kunt u onder het tabje info kijken. Ik ben ten alle tijden te bereiken voor vragen of u kunt een afspraak met mij maken voor een kennismakingsgesprek.

Close
Go top