15 05 2015; Het was een prachtige warme dag die begon met make-up en het aankleden van de bruid, de bruidegom Emiel stond naar horen zeggen al ongeduldig te wachten tot hij zijn aanstaande bruid Susan op mocht halen bij haar ouders bij cafe Modern in Zutphen.

Bijzonder om te zien zoals haar moeder, schoonzus en beste vriendin de bruid hielpen bij het aantrekken van haar jurk!

Nadat Emiel en de prachtige bruidsmeisjes, Susan hadden opgehaald trouwden zij in hun eigen tuin, omgebouwd tot een trouwparadijsje.

Er werd taart gegeten, waarvan de kleuren geheel aangepast waren aan het thema van de bruiloft, paars.

Voor de reportage hoefden we niet ver, omdat het stel in een prachtige omgeving woont, we liepen samen met de ceremoniemeester (die zo aardig was te assisteren met het reflectiescherm en wisselen van schoenen van de bruid) vanuit hun huis richting de Heemtuinen.

Na de reportage was het tijd om even tot rust te komen voor het pasgetrouwde stel tot de avondgasten binnen kwamen druppelen die voorzien werden van een heerlijk lopend buffet met hele grote koekenpannen waarin al het eten vers werd bereid.

Na het diner kwam de ijscokar van Talimini de tuin binnenrijden om de gasten te voorzien van heerlijk italiaans schepijs.
Tot de laatste zonnestralen kwamen alle gasten steeds knusser bij elkaar om vervolgens met zijn allen in de feesttent een dansje te doen op de muziek die de DJ speelde.

Bedankt lieve Susan en Emiel dat ik deze prachtige dag voor jullie vast mocht leggen.

 

Bruidsreportage © WEB Fototasch Bruidsfotografie-26 © WEB Fototasch Bruidsfotografie-20 © WEB Fototasch Bruidsfotografie-23 © WEB Fototasch Bruidsfotografie-8 © WEB Fototasch Bruidsfotografie-9 © WEB Fototasch Bruidsfotografie-31
© WEB Fototasch Bruidsfotografie-7 © WEB Fototasch Bruidsfotografie-5
Web Boogman-2
© WEB Fototasch Bruidsfotografie-6Web Boogman-7

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Go top