14.07.2017 De hele week vielen de mussen van het dak en uitgerekend deze mooie trouwdag van Oege en Sandra konden we niet zo goed van het weer op aan. En zoals ik altijd zeg; “alles valt te plannen op een bruiloft behalve het weer”. Nou was ook alles tot in de puntjes gepland en geregeld, top! Mijn complimenten! En ach, het was dan een beetje fris af en toe, de warmte van familie en vrienden maakte de dag weer helemaal goed.

De ochtend starten met de Getting ready, daarna liep het huis steeds voller. Wat een mooie lieve mensen om jullie heen en prachtige dochters. Ik zag de moeder van de bruid ook genieten van alles om haar heen, daar smelt mijn fotografenhart ook weer van. De planning was de reportage bij Kimswerd aan zee te maken, maar dat plannetje viel dus letterlijk in het water. We kwamen niet verder dan het bruggetje in Kimswerd want al snel was het donder en bliksem en kwam het met bakken uit de hemel. Dus nog maar even naar huis schuilen en vanuit daar vertrekken naar Harlingen. Na de huwelijksvoltrekking in het stadhuis met zijn allen naar de kerk in Kimswerd voor een mooie dienst en zegening. (Ik zal het boek van “Bartje zoekt het geluk” niet meer vergeten na deze dag ūüėČ )

De trouwauto is van 1 van de beste vrienden van Oege en deze werd ondertussen “JUST MARRIED” klaargemaakt. Met luid geratel reed het kersvers getrouwde stel naar de feestlocatie in Sneek¬†. Daar werden we¬†allemaal in een sloep geloodst om naar een drijvende bar te varen, de weergoden waren ons even gezind en het zonnetje scheen volop! De terugweg werd het toch weer een beetje frisjes,¬†reden te meer lekker tegen elkaar en onder een dekentje te kruipen.

Na het diner was er een taartenbuffet gemaakt door familie en vrienden, wat een leuk idee en de keuze was reuze!

Mijn avond eindigde hier na een hartstochtelijke tango door het paar.

Lieve Oege en Sandra en mensen om jullie heen, bedankt dat ik deze dag vast heb mogen leggen.

De preview staat ondertussen online, tot snel.

Liefs Natascha

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Go top