07.07.2017 Op deze populaire trouwdag van dit jaar zeiden ook Wardo en Jo-ann JA tegen elkaar en dat deden ze in de tuin van haar ouders! Hoe romantisch is dat! De weken daarvoor is er hard gewerkt om de tuin trouwproof te maken. En wat zag het er prachtig uit! Overal witte bloemen, planten en vers groen gras.

Bij binnenkomst zat iedereen nog gezellig aan de ontbijttafel, lekker relaxed zoals de hele dag ook verliep. Niks moet, alles mag. Vaders van de bruid legde de laatste hand aan de gehele setting in de tuin en hees de vlag terwijl de bruid haar getting ready had. En laat de bruid nou zelf kapster zijn. (Samen met haar moeder runt ze een kapsalon in Zutphen, Kapsalon ff wennen)   Jo-Ann bedacht op het laatste moment dat haar kapsel toch anders moest en was alvast zelf begonnen, want hey, wie kan dat dan beter dan de kapster zelf 😉 Even later arriveerde Tessa en Linda om het kapsel en make-up af te maken en vriendin Karlijn met de bloemen en corsages van Hosta Groendecoraties. Tussendoor kwamen Wardo en zoon Ghino ook nog even binnenwippen om het haar door Jo-Ann te laten doen en ondertussen dartelde dochter Joya door de gezelligheid heen, klimmen in deurposten, jurk aan en toen toch maar weer even uit en weer aan. Al met al een heerlijk tafereel!

De mannen vertrokken weer, om vervolgens voor de ceremonie aan te komen in de old-timer Volvo van opa, die ook nog zelf chauffeerde. Ik liet me door de vader van de bruid vertellen dat opa de auto zelf helemaal had opgeknapt speciaal voor deze dag. Mooi dat dat allemaal nog kan, geniet er allemaal maar van en dat doen jullie ook zienderogen.

Na de prachtige ceremonie, proosten, taartje en groepsfoto’s gingen we op pad voor de reportage en aangezien het hele gezin elk weekend op het voetbalveld in Eefde te vinden is gingen we daar natuurlijk heen. Het was een warme plakkerige dag dus Ghino had alvast een nieuwe outfit aangetrokken dat zit dan toch wat fijner. Lekker even een potje overtrappen met papa op het voetbalveld en zo is een reportage dan toch minder erg 😉 Toen het begon te onweren waren we gelukkig klaar en konden jullie je dag verder vervolgen met familie en vrienden in de Witkamp te Laren.

Lieve Wardo en Jo-Ann na 17 jaar en 364 dagen, gingen jullie het eindelijk vragen! Wens jullie nog heel veel gelukkige jaren samen met jullie prachtige gezin!

Liefs Natascha

 

1 comment

  1. Comment by jan

    jan Reply 12 juli 2017 at 16:41

    Ziet er prachtig uit. Duidelijk een echt gezellige mooie trouwdag.
    Het gaat natuurlijk om het bruidspaar maar die vier kinderen vanonder de trouwjurk vindt ik echt een topper

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Go top