1.7.17 en 17 jaar nadat de eerste vonk oversloeg was dan eindelijk DE dag voor Peter en Rianda. En als je het mij vraagt is die vonk een gigantische vlam geworden na 17 jaar. De blikken in jullie ogen, de affectie, alles was puur en echt. Daar wordt ik heel blij van! En jullie kids zijn ook al zo leuk, 2 spontane knappe zonen die de hele dag als echte bruidsjonkers meeliepen.

Na de ontmoeting konden we tussen de buien door gelukkig nog wel naar de plek waar jullie iets heel tofs hadden laten maken de avond daarvoor, speciaal voor jullie ontworpen en gespoten door een graffiti artiest. Stoer meets chique, supergaaf!

De ceremonie op het Stadhuis was mooi maar zwaar omdat jullie (schoon)vader onlangs is overleden. Zijn wens was dat de bruiloft door zou gaan en je hebt het hem ook beloofd. “We gaan de dag beleven met een lach en een traan” gaf de familie aan en zo was het ook. Ongedwongen, gezellig en vooral heel veel liefde, zo zou ik  jullie dag omschrijven.

Het diner en feest was in de IJsselhoeve, alle avondgasten druppelden binnen en er werden lichtstaven uitgedeeld en toen?! De openingsdans! Die was zo “jullie”! Ik jullie al hakkend gefotografeerd en gelukkig viel het niet op want iedereen danste vrolijk mee in een grote kring om jullie heen. Uiteraard had ik er rekening mee gehouden en ook mijn Air Max aangetrokken zodat ik niet uit de toon zou vallen. (Zie laatste foto in mijn blog. 😉 )

Bedankt lieve Peter en Rianda, Jesse en Justin dat ik jullie bijzondere momenten vast mocht leggen. En bedankt familie en vrienden voor de gezelligheid tussendoor. Dat maakt mijn werk nog leuker en mooier dan dat het al was! <3

Liefs Natascha

4 comments

 1. Comment by Irma Leferinl

  Irma Leferinl Reply 4 juli 2017 at 19:01

  Natascha wat heb jij dat mooi omschreven, dat laat mooi zien hoe goed jij alles aanvoelt en inschat. En wat een prachtige foto’s, en echt bijzonder hoe jij momentjes tussendoor ook weet vast te zetten.
  Het is dat we al getrouwd zijn anders had ik wel geweten wie we als fotograaf zouden nemen.

  • Comment by Natascha

   Natascha Reply 5 juli 2017 at 13:22

   Hoi Irma, wat een mooi compliment en superlief natuurlijk! Ik heb het ook met alle liefde gedaan. Jullie waren een fijn gezelschap.

 2. Comment by José

  José Reply 4 juli 2017 at 21:32

  Wat super mooi Rianda en man en kinderen ondanks het grote verdriet toch iets moois en dierbaars er van gemaakt xxx José Wolters ( familie uit Vroomshoop)

 3. Comment by Jan baggen

  Jan baggen Reply 6 juli 2017 at 10:18

  Prachtig Natascha, precies de verrassende goede momenten. Die bruidskokertjes doen het ook goed. Zorgen voor een vrolijke speelse noot.
  De tekst is trouwens ook echt goed, geeft een mooi sfeerbeeld

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Go top