Het kwam met bakken uit de hemel, maar in de middag zou het weer mooi worden en daar hielden we ons dan ook maar aan vast. Positief gezind begon deze prachtige dag op landgoed Rhederoord. Het gehele landgoed was die dag en nacht afgehuurd door het paar dus we konden ons gedragen alsof we thuis waren en werden goed verzorgd. Op aparte kamers en zaal werd het stel omringd door lieve familie en vrienden heel relaxed aangekleed en mooi gemaakt. Al voelde je de spanning wel langzaam opspelen naarmate de ceremonie dichterbij kwam ;-).

De ceremonie en het diner waren door de regen naar binnen verplaatst maar gelukkig ging de zon precies op tijd schijnen en kon de taart op het balkon aangesneden worden en de reportage buiten ook gewoon doorgaan. Het diner was gezellig, heerlijk sjeik en bourgondisch. Klinkende glazen, vrolijk lachende mensen en borden en bestek klonken als muziek in de oren. Als kroon op het diner kwam er een Italiaanse zanger binnen die de hele eetzaal op stelten zetten. Ik heb er met een grote glimlach tussen gelopen. Wat heb ik toch bijzonder werk <3

Even opknappen en toen kon het avondfeest losbarsten met maar liefst 3 verschillende zangers en een DJ. De dansvloer bleef gevuld met mooie lieve vrolijke mensen tot diep in de uurtjes. Om 23.00 nam ik moe maar voldaan afscheid van het feest, dankbaar dat ik weer zo’n mooie dag mee mocht maken.

Liefs Natascha

4 comments

 1. Comment by jan van de luijtgaarden

  jan van de luijtgaarden Reply 16 juni 2017 at 21:00

  prachtige foto’s

  • Comment by Natascha

   Natascha Reply 19 juni 2017 at 18:19

   Dank Jan. Je mag trots zijn op dit mooie paar en jullie familie en vrienden.

 2. Comment by Jan baggen

  Jan baggen Reply 19 juni 2017 at 18:11

  Prachtige reportage, of je er bij bent

  • Comment by Natascha

   Natascha Reply 29 juni 2017 at 16:03

   Dank pap!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Go top