Door de bruidsfotografie,- uitvaart,- geboortefotografie en lifestyle newborn ben ik geïnteresseerd in de DAY in a LIFE fotografie.

Lifestyle fotografie is ongedwongen, niet geregisseerd, eigenlijk just an ordinairy day, maar dan heel mooi vastgelegd. Deze manier van fotograferen kan je op verschillende manieren interpreteren zoals bijvoorbeeld op een bruiloft, een geboorte, een pasgeboren baby of een begrafenis. Deze momenten komen veel voor in de fotografie en is voor veel mensen al “normaal” om vast te leggen op de gevoelige plaat als dierbare herinnering.

Maar wat als je op die ordinairy day nou gewoon doet wat je normaal gesproken doet? Het ochtendritueel met de kids, opstaan en naar school, of naar de sportclub, samen binnen/buiten spelen, samen koken en aan tafel. Een bezoekje bij opa en oma of vul zelf maar in. Het kan van alles zijn wat in uw dagelijks leven afspeelt en wat u graag vastgelegd wil hebben. De tijd vliegt voorbij, nu krijgt je kleintje nog de fles, voor je het weet kruipen ze rond, lopen of gaan naar school.

Ik wil graag mijn portfolio uitbreiden met de DAY in a LIFE fotografie, want zeg nou zelf, elke dag is toch speciaal, de ene dag uiteraard “iets” meer dan de andere 😉

Nu ben ik op zoek naar een gezin waar ik mag komen fotograferen, deze foto’s mag ik dan gebruiken voor mijn portfolio en als tegenprestatie ontvangen jullie de gehele reportage!

Ben jij of ken jij iemand die graag een DAY in a LIFE reportage zouden willen?

 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Go top